VASTGOED ANN NEMEGHEER

Met haar 27 jaar ervaring als vastgoedmakelaar, weet ze als geen ander een woning naar (juiste) waarde te schatten, het aan de man/vrouw te brengen en de verkoop/verhuur persoonlijk en correct op te volgen en af te handelen.

Tijdens bijscholing houdt ze haar kennis geüpdatet zodat ze iedereen kan helpen met vragen in verband met expertise en techniciteit. Als expert-schatter volgt ze een dossier op vanaf de tekoopstelling tot en met het verlijden van de notariële akte.

Haar naam en faam, worden haar handelsmerk. Het onvermoeibaar bijstaan van klanten, ongeacht het uur van de dag, zes dagen op zeven, noopt haar tot uitbereiding.

Na een gesloten kantoor in Tielt, opent ze vervolgens een kantoor te

Meulebeke in de Oostrozebekestraat 41 

en te

Pittem in de Tieltstraat 25 bus 1 (op afspraak)

Daar ze een gepersonaliseerde aanpak op maat van elke klant belangrijk vindt, breidt ze uit en bestaat haar team naast Ann zelf ondertussen al uit 3 gedreven medewerkers.

 Evy onthaalt elke klant zowel telefonisch als op kantoor en beantwoordt de meest prangende vragen. Ze zorgt voor alle administratieve taken voor verkoop - verhuur en zet Uw dossier up-to-date, de nodige documenten op internet en verzorgt de etalage zodat Uw pand kan gezien worden.

 Daarnaast verzorgt Wendy als administratief bediende de opmaak en afhandeling van de panden die verhuurd worden. Als all-rounder neemt ze nog veel andere administratieve taken op zich.

Claudia ontfermt zich als commercieel bediende over de verkoop en verhuur van panden.

BIJ VASTGOED NEMEGHEER ZIT U VAST GOED!

 

 

Facebook