Ons team

Ann Nemegheer

Zaakvoerder (BIV 500.113)

ann@vastgoednemegheer.be

Ann Nemegheer is zaakvoerster van en drijvende kracht achter het kantoor dat haar naam draagt. Ze kan rekenen op ervaring in en kennis van de vastgoedsector. Dit combineert ze met een heel persoonlijke aanpak, waarbij het geruststellen van zowel kopers/huurders als verkopers/verhuurders haar grootste sterkte is. Door in alle vertrouwen de mensen op sleeptouw te nemen kan ze bijna alle projecten die in haar handen terecht komen, succesvol afwerken.

Ann kan rekenen op een klein en hecht team. De dames vullen mekaar perfect aan en zorgen op die manier voor een optimale klantenervaring. Elke klant heeft een vast aanspreekpunt en wordt begeleid bij elke stap in het proces, ongeacht of het gaat over aankoop, verkoop of (ver)huur.

Wendy Lambert

Vastgoedbediende
Administratie en verhuur

wendy@vastgoednemegheer.be

Wendy verzorgt als administratief bediende de opmaak en afhandeling van de panden die verhuurd worden.

Als all-rounder neemt ze nog veel andere administratieve taken op zich.

Claudia Grymonpon

Vastgoedadviseur
Administratie en verkoop

claudia@vastgoednemegheer.be

Claudia ontfermt zich als commercieel bediende over de verkoop en verhuur van panden.

Evy Demeyere

Administratief bediende

info@vastgoednemegheer.be

Evy onthaalt elke klant zowel telefonisch als op kantoor en beantwoordt de meest prangende vragen. Ze zorgt voor alle administratieve taken voor verkoop - verhuur en zet Uw dossier up-to-date, de nodige documenten op internet en verzorgt de etalage zodat Uw pand kan gezien worden.