Terug naar overzicht

Ref. 1881-ANN PRJ

Residentie "De Kapelle"

Residentie “De Kapelle” is een kleinschalig woonproject en bevindt zich in het centrum van Meulebeke. In de directe omgeving zijn tal van faciliteiten terug te vinden zoals bakkers, slagers, supermarkten, horecagelegenheden openbaar vervoer,…

Oog voor detail, hoge afwerkingsgraad en energiezuinig zijn slechts enkele kenmerken om dit nieuw woonproject te verwoorden. Een extra grote troef is de mogelijkheid om te genieten van de gunstmaatregel m.bt. het verlaagde BTW-tarief, zijnde 6%, nog geldig tot 31-12-2023!

Het woonproject omvat 12 luxueuze appartementen, 15 bovengrondse garages, 3 autostaanplaatsen en een afgesloten overdekte fietsenberging.

Alle appartementen genieten van een praktische indeling en bieden een hoogstaand wooncomfort. Er is keuze uit 1 of 2 slaapkamerappartementen. De gelijkvloerse appartementen hebben een private tuin met terras en een extra tuinberging. Alle appartementen op de verdiepingen bevatten een ruim leefterras.

Wenst U meer informatie over dit project, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 248.000 euro en een garage aan 30.000 euro.

 

Vanaf € 248.000

Bouwjaar
2023
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Luxe afwerking

Prijs
Vanaf € 248.000

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet van toepassing

Neem contact op met onze vertegenwoordiger

Claudia

E-mail: claudia@vastgoednemegheer.be

Locatie

Kapellestraat 23 - 25
8760 Meulebeke